Over Petra

Petra Mengerink – Hospes, getrouwd en moeder van drie dochters.

Door mijn werk als vrijwilliger kwam ik erachter hoe lastig het is voor sommige mensen om weg te gaan. Mensen die geen familie (in de buurt) hebben, die niet meer mogen rijden. En dan ook nog eens op zo’n manier dat het ook echt een fijne ervaring is. Dat ze hulp krijgen met het aantrekken van hun jas, dat een zware deur open gehouden wordt. Dat ze een arm aangeboden krijgen als ze moeilijk ter been zijn. Gewoon menselijkheid…

In 2021 heb ik mijn theorie- en praktijkexamen voor taxichauffeur gehaald, een VOG werd geregeld en de ondernemersvergunning aangevraagd. Begin 2022 ben ik Taxi de Vrije Vogel gestart. Ik vind het heerlijk om te rijden én om met mensen om te gaan. Mensen te kunnen helpen en onderweg samen een mooi gesprek te hebben. Of juist niet, ook dat mag er zijn… Stilte.

Wilt u meer weten? Bel of mail me dan geheel vrijblijvend.

De auto

U zult vervoerd worden in een comfortabele en ruime Toyota Prius, een hybride auto.


Achterhoek

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een rit in, vanuit of naar de Achterhoek te bespreken.

Betalen

Betalen bij Taxi de Vrije Vogel kan via pin of contant.

Taxi service

Taxi de Vrije Vogel rijdt
7 dagen in de week.

Service gericht

Ik verzeker u van een prettige taxi rit, van deur tot deur en indien gewenst met begeleiding.