Hidden Disabilities

Via een cursus die ik aan het volgen was voor het behalen van mijn TX-keurmerk kwam ik achter het mooie Hidden Disabilities en ik heb me direct aangesloten. Omdat ik vind dat deelname aan de maatschappij voor iedereen zo fijn mogelijk mag zijn, of dat nu in de supermarkt is, in de bibliotheek of in een taxi. Als de zonnebloem herkent wordt door steeds meer mensen kunnen we samen meer mensen fijner laten deelnemen aan de maatschappij. Een beetje hulp en begrip kan al zo’n groot verschil maken. Onderstaande tekst komt van de website van Hidden Disabilities.

Een verborgen beperking is een beperking die misschien niet onmiddellijk duidelijk is.

Verborgen beperkingen hebben geen fysieke tekenen en omvatten leermoeilijkheden, geestelijke gezondheidsproblemen en mobiliteits-, spraak-, visuele of gehoorstoornissen. Het kan ook gaan om astma, COPD en andere longaandoeningen, maar ook chronische ziekten zoals nierfalen, diabetes en slaapstoornissen als deze ziekten het dagelijks leven aanzienlijk beïnvloeden.

Deze aandoeningen kunnen het dagelijks leven voor veel mensen veeleisender maken. Ze beïnvloeden elke persoon op verschillende manieren en kunnen pijnlijk, uitputtend en isolerend zijn. Zonder zichtbaar bewijs van de verborgen beperking is het voor anderen vaak moeilijk om de problemen te erkennen. Als gevolg daarvan is er vaak weinig sympathie en begrip.

Dragen van de Hidden Disabilities Sunflower

Kom ik in aanmerking voor het dragen van de Hidden Disabilities Sunflower?
Er is geen lijst van verborgen beperkingen waarvoor je moet kwalificeren. Als je een verborgen beperking hebt en denkt dat het dragen van een Hidden Disabilities Sunflower je kan helpen, dan moet je dat zeker doen. De Hidden Disabilities Sunflower geeft je geen ander recht dan de vaststelling dat je een verborgen beperking hebt en dat je misschien wat steun, hulp of extra tijd nodig hebt. Het geeft de drager geen recht op speciale voorzieningen.

🌻 Ik heb in mijn taxi wat producten liggen van Hidden Disabilities. Wil je dit graag gaan gebruiken laat het mij dan weten! Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je krijgt het van mij 🌻.

Achterhoek

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een taxirit in, vanuit of naar de Achterhoek te bespreken.

Betalen

Betalen bij Taxi de Vrije Vogel kan contant, via pin of met een betaalverzoek.

Taxi service

Taxi de Vrije Vogel rijdt
7 dagen in de week.

Service gericht

Van deur tot deur en indien gewenst met begeleiding.