Tarieven

In Nederland zijn er maximum tarieven gekoppeld aan taxivervoer door het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Dit zijn echt de maximale tarieven die gevraagd mogen worden als er met een taxameter gereden wordt. Zie hier.

Taxi de Vrije Vogel heeft geen taxameter in de auto dus we spreken altijd vooraf een vast bedrag af voor een rit. Het tarief zal ook altijd lager zijn dan het maximale tarief dat gevraagd mag worden.

Via de website Berekenen.nl kun je berekenen wat een taxirit met taxameter wettelijk maximaal zou mogen kosten.

Neem vooral contact met mij op als je wilt weten wat de kosten voor een rit zijn. We gaan samen kijken wat jouw wensen zijn en wat haalbaar is aan kosten. Ik werk niet met vaststaande bedragen omdat ik graag wil dat taxivervoer mogelijk is voor iedereen.

Luchthavenvervoer

Taxi de Vrije Vogel rijdt ook naar vliegveld Weeze en vliegveld Düsseldorf. Hiervoor bied ik vaste prijzen aan. Deze prijzen gelden als je in de gemeente Oude IJsselstreek, de gemeente Aalten of in de gemeente Doetinchem woont.

  • Vliegveld Weeze € 100,00 enkele reis.
  • Vliegveld Düsseldorf € 140,00 enkele reis.
Wettelijke tarieven taxivervoer 2023 auto (maximaal vier personen)
Starttarief€ 3,60
Bedrag per kilometer€ 2,65
Bedrag per minuut€ 0,44
Maximum wachttarief per uur€ 49,64

In sommige gevallen krijgt je ziekenvervoer naar en van een ziekenhuis, zorgverlener of instelling vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering. Of je zelf de vervoerder mag kiezen hangt af van de zorgverzekering. Meer informatie over ziekenvervoer vind je op deze pagina.

Achterhoek

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een rit in, vanuit of naar de Achterhoek te bespreken.

Betalen

Betalen bij Taxi de Vrije Vogel kan contant, via pin of met een betaalverzoek.

Taxi service

Taxi de Vrije Vogel rijdt
7 dagen in de week.

Service gericht

Van deur tot deur en indien gewenst met begeleiding.