Bij Taxi de Vrije Vogel kunt u terecht voor alle soorten personenvervoer. Of u nu naar een feest of restaurant gebracht wilt worden, van het station opgehaald wilt worden of op familiebezoek wilt. Alles is mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bij Taxi de Vrije Vogel treft u niet enkel een chauffeur van deur tot deur, maar een mens met oog voor uw persoonlijke wens. Uw bagage, rollator, rolstoel of huisdier zal mijn zorg hebben. Indien gewenst kan ik u begeleiden in het ziekenhuis en wachten we samen in de wachtkamer. Ik blijf ter plekke zodat we na uw afspraak en/of behandeling weer direct terug kunnen naar huis.

Tijdens de rit zult u de enige passagier in de auto zijn.

Zorgvervoer

Reiskosten voor een behandeling worden in sommige gevallen vergoed uit de basisverzekering. De vergoeding is voor mensen die:

  • Nierdialyse krijgen
  • Oncologische behandelingen krijgen
  • Visueel gehandicapt zijn en niet alleen kunnen reizen

Lees meer over ziekenvervoer op de website van de Rijksoverheid en op de website van Zorginstituut Nederland.

Als u gebruik wilt maken van zorgvervoer moet u altijd contact opnemen met de zorgverzekeraar om te vragen naar de mogelijkheden, of u zelf de vervoerder mag kiezen en hoe het verder in zijn werk gaat om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

TX-keur
Taxi de Vrije Vogel is voorzien van het TX-keurmerk. Deze is geldig tot en met 22 november 2023. Dit keurmerk zorgt ervoor dat er vaker zorgvervoer vergoed wordt via de zorgverzekeraar.

Als ouder weten we allemaal dat we niet altijd alles zelf neer kunnen zetten. Soms heb je gewoon een verlengde hand nodig. Taxi de Vrije Vogel vult deze functie graag voor u in. Als vertrouwd gezicht kan ik structureel dan wel incidenteel bijspringen wanneer dat nodig is. Omdat vertrouwen hierin een belangrijke basis is sta ik zeer zeker open voor een persoonlijke kennismaking. Zodat u hierna te allen tijden op deze basis terug kunt grijpen en mij naar uw behoefte in kunt zetten. Ik kan uw zoon of dochter naar school, dagopvang of dagbesteding brengen. Rekening houdend met uw budget in combinatie met uw behoeften.

Ook jongeren die een avondje uit willen breng ik graag weg en haal ik dan ook weer op om ze daarna thuis af te zetten. Zo weet u als ouder altijd dat uw zoon en/of dochter veilig thuis komt.

Achterhoek

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een rit in, vanuit of naar de Achterhoek te bespreken.

Betalen

Betalen bij Taxi de Vrije Vogel kan via pin of contant.

Taxi service

Taxi de Vrije Vogel rijdt
7 dagen in de week.

Service gericht

Ik verzeker u van een prettige taxi rit, van deur tot deur en indien gewenst met begeleiding.