Bij Taxi de Vrije Vogel kun je terecht voor alle soorten personenvervoer. Of je nu naar een feest of restaurant gebracht wilt worden, van het station opgehaald wilt worden of op familiebezoek wilt. Alles is mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Taxi de Vrije Vogel, omdat een rit zoveel meer kan zijn dan iemand alleen vervoeren van A naar B. Indien gewenst kan ik je begeleiden in het ziekenhuis en wachten we samen in de wachtkamer. Ik blijf ter plekke zodat we na de afspraak en/of behandeling weer direct terug kunnen naar huis.

Tijdens de rit zul je de enige passagier in de auto zijn en je hebt altijd Petra als chauffeuse. Je weet dus altijd wie je komt ophalen.

Zorgvervoer

Reiskosten voor een behandeling worden in sommige gevallen vergoed uit de basisverzekering. De vergoeding is voor mensen die:

  • Nierdialyse krijgen
  • Oncologische behandelingen krijgen
  • Visueel gehandicapt zijn en niet alleen kunnen reizen

Lees meer over ziekenvervoer op de website van de Rijksoverheid en op de website van Zorginstituut Nederland.

Als je gebruik wilt maken van zorgvervoer moet je altijd contact opnemen met de zorgverzekeraar om te vragen naar de mogelijkheden, of je zelf de vervoerder mag kiezen en hoe het verder in zijn werk gaat om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

TX-keur
Taxi de Vrije Vogel is voorzien van het TX-keurmerk. Deze is geldig tot en met 22 november 2023. Dit keurmerk zorgt ervoor dat er vaker zorgvervoer vergoed wordt via de zorgverzekeraar.

Als ouder weten we allemaal dat we niet altijd alles zelf kunnen. Soms heb je gewoon hulp nodig. Taxi de Vrije Vogel kan hierbij helpen. Als vertrouwd gezicht kan ik structureel dan wel incidenteel bijspringen wanneer dat nodig is. Omdat vertrouwen hierin een belangrijke basis is sta ik zeer zeker open voor een persoonlijke kennismaking. Zodat je hierna te allen tijden op deze basis terug kunt grijpen en mij naar behoefte in kunt zetten. Ik kan jouw zoon of dochter naar school, dagopvang of dagbesteding brengen. Rekening houdend met jouw budget.

Ook jongeren die een avondje uit willen breng ik graag weg en haal ik dan ook weer op om ze daarna thuis af te zetten. Zo weet je als ouder altijd dat jouw zoon en/of dochter veilig thuis komt.

Achterhoek

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een rit in, vanuit of naar de Achterhoek te bespreken.

Betalen

Betalen bij Taxi de Vrije Vogel kan contant, via pin of met een betaalverzoek.

Taxi service

Taxi de Vrije Vogel rijdt
7 dagen in de week.

Service gericht

Van deur tot deur en indien gewenst met begeleiding.